Adresu Žirgų gatvė 41 įsikūrusi parduotuvė pirkėjus kvies rinktis iš plataus šviežio ir šaldyto maisto bei buitinių prekių asortimento, o taip pat turės ekologiškų prekių skyrių. Apie 80 proc. naujosios parduotuvės šviežio maisto prekių asortimento sudarys lietuviška produkcija.

Tai jau 249-oji „Maxima“ ir 169-oji „X“ formato parduotuvė Lietuvoje. Į jos įrengimą prekybos tinklas investavo 42 tūkst. eurų. Parduotuvėje dirbs 22 darbuotojai, rašoma pranešime spaudai.

Atidarymo dieną parduotuvė gyventojus pasitiko ne tik šventine nuotaika, bet ir kava, arbata bei didžiuliu „Maximos“ meistrų iškeptu tortu.

„Prekybos tinklo plėtrą vykdome ne tik didmiesčiuose, bet neaplenkdami ir mažų miestelių. Juose parduotuvės dažnai tampa ne tik vieta apsipirkti, bet ir savotišku gyvenvietės socialinio gyvenimo centru, kur žmonės sutinka vieni kitus, bendrauja. Dėl to naujos parduotuvės atidarymas Priekulės gyventojams yra išties svarbus įvykis. Dėsime visas pastangas, kad pateisintume jų lūkesčius ir pasiūlytume galimybę apsipirkti patogiai bei rinktis iš plataus visų reikalingų prekių asortimento“, – sako lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

I. Ščerbavičienė taip pat džiaugiasi, kad net ir tokiame nedideliame miestelyje kaip Priekulė labai greitai pavyko suburti motyvuotą ir entuziastingai nusiteikusią darbuotojų komandą, kuri pasiryžusi rūpintis gerąja klientų apsipirkimo patirtimi.

Parduotuvėje pirkėjai bus aptarnaujami trijose kasose, taip pat klientų patogumui įrengtas vidinis taromatas. Bendras parduotuvės plotas siekia beveik 630 kv. m, iš kurių 353 kv. m užima prekybos salė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)