Šiuo metu intensyviai dirbama ties šiuo projektu, kuris bendrovei atsieis per 2 milijonus eurų. Kartu su naująja automobilių plovykla bus ir įmonės administracinės patalpos, rašoma pranešime spaudai.

Automobilių plovimo verslą įmonė pradėjo 2018 m. gegužę. Sėkmingas naujos verslo šakos įtvirtinimas rinkoje, paskatino atidaryti dar vieną plovyklą, o per artimiausią penkmetį tekstilines plovyklas planuojama atidaryti visuose didžiuose Lietuvos miestuose, pirmasis jų – Klaipėda. Šio statybų projekto užbaigimas planuojamas 2020 metų spalio mėnesį. Į statybas investuota 2,7 mln. eurų.

Plovykla Vilniuje

Vilniaus mieste veikianti tekstilinė automobilių plovykla yra išskirtinė – galingas Vokiečių gamintojo tunelis, kuris yra pilnai tekstilinis ir saugo automobilius. Tokios pat saugios bus ir naujos plovyklos. Kaip sako, įmonės vadovas Arūnas Jaseliūnas, plėstis visuomet yra kur, kai renkiesi kokybės kelią.

Plėtojasi ne tik automobilių plovimo, bet ir valymo paslaugų verslas.

Šiuo metu įmonė aptarnauja daugiau nei tūkstantį klientų šalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)