„Bendrovė laimėjo keleivių pervežimo 23 ir 24 maršrutais konkursą penkeriems metams, tad įsigijo tris naujus „Mercedes“ autobusus ir jais užtikrins patogias keliones klaipėdiečiams bei priemiesčių gyventojams“, - sakė Vaidas Ramanauskas, KLAP generalinis direktorius.

Naujieji autobusai yra 25 vietų, iš jų 16 skirtos sėdintiems keleiviams, dar 9 gali važiuoti stovėdami. Taip pat yra viena vieta skirta neįgaliojo ar vaiko vežimėlio kelionei – jų patogiam įlaipinimui pritaikytos dvivėrės durys bei atlenkiama rampa.

„Savo vidaus įranga ir komfortu jie artimesni didiesiems autobusams, o ne Klaipėdoje ilgą laiką kursavusiems mikroautobusams. Panoraminiai šoniniai keleivių salono langai, šildomas ir vėsinamas salonas, keleivių apsaugos sistemos – tai visapusiškai moderni transporto priemonė, atitinkanti šiuo metu aukščiausią ekologijos Euro 6 standartą“, - pasakojo V. Ramanauskas.

Be kita ko, transporto priemonėse sumontuotos automatinės greičių dėžės, lietaus ir šviesos davikliai bei kitos pagalbinės sistemos, kurios palengvins vairuotojo kasdienį darbą.

KLAP yra didžiausia keleivinio transporto bendrovė Vakarų Lietuvos regione, šiuo metu vežanti keleivius 9 tarpmiestiniais maršrutais, aptarnaujanti 16 miesto maršrutų, 5 priemiestinius Klaipėdos ir Kretingos rajonų maršrutus bei vykdanti užsakomuosius reisus po visą Europą.