Kavos kavinių tinklą „Caffeine“ valdančios įmonės „Reitan Convenience Lithuania“ Plėtros departamento vadovas Tadas Gailiūnas sako, kad priimti sprendimą šalia Kauno klinikinės ligoninės atverti 13,5 kv. m patalpose buvo išskirtinė užduotis.

„Įsivaizduokite, jog jūsų namų virtuvės plote sutelpa kavinė, kurioje telpa visa reikalinga įranga, keramikiniai indai, baras, čia įrengtas ir tualetas. Galvojome apie darbuotojų ir klientų patogumą, siekėme užtikrinti, kad kolegos galėtų nevaržomai ir patogiai judėti už darbo baro. Dėl to į šią nykštukinę mūsų naują kavinę Kaune siekėme sutalpinti visą įrangą: ledo generatorių šaltoms kavoms ruošti, maisto vitriną“, – vardija „Caffeine“ Plėtros departamento vadovas.

Natūralu, kad mažo ploto kavinėse tenka ir šio to atsisakyti. Ir nors viduje nėra staliukų, klientai gali prisėsti terasoje arba užsakymą pateikti per „Wolt“ ar „Bolt“ programėles. Tai leidžia kavą pristatyti į Kauno klininkinę ligoninę – pacientams, kurie čia gydosi, budintiems medikams ar lankytojams.

Tai nėra pirmoji mažo ploto „Caffeine“ kavinė Lietuvoje. Šiltuoju sezonu kavos išsinešti klientai gali įsigyti sostinėje šalia Lukiškių aikštės esančioje lauko kavinėje, kiek didesnė kavinė veikia Vilniuje, Didžiojoje gatvėje, čia klientai aptarnaujami 19 kv. m plote.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją