Naujoji parduotuvė dirbs įprastu darbo laiku nuo 8 iki 22 valandos. Parduotuvės prekybos salės plotas siekia apie 1300 kv. metrų. Viso parduotuvėje veikia 11 kasų – 5 iš jų yra standartinės, pirkėjų patogumui taip pat įdiegtos ir 6 savitarnos kasos..

Kauno LEZ pardavimų ir marketingo direktorius Tomas Buzas teigė, kad „Lidl“ plėtra sukurs papildomą pridėtinę vertę visiems Kauno LEZ teritorijos darbuotojams.

„Lidl“ investicija Kauno LEZ yra svarbi visos teritorijos bendruomenės ekosistemai. Tai dar vienas Vokietijos kapitalo projektas ir kartu paslaugų pasiūlos plėtra vidinėje teritorijoje. Kauno LEZ bendruomenei sparčiai ir nuolat augant, „Lidl“ projekto įgyvendinimas čia kuria papildomą pridėtinę vertę visiems esamiems ir būsimiems teritorijos darbuotojams“, – atidarymo metu kalbėjo T. Buzas.

Naujosios parduotuvės personalą Ramučiuose sudaro apie 30 darbuotojų.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 59 prekybos tinklo parduotuvės 23-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje ir Druskininkuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)