Investuota į vidinį patalpų remontą, atnaujinta prekybinė bei saugos įranga. Šios parduotuvės prekybinis plotas viršija 644 kv. m, o bendrasis plotas siekia beveik 900 kv. m. Joje veiks 3 įprastos ir 4 savitarnos kasos.

„Šią parduotuvę uždarėme gegužės pradžioje, o po beveik dviejų mėnesių kviečiame pirkėjus įvertinti atnaujintą parduotuvę. Tikiu, kad Garliavos gyventojus maloniai nustebins atnaujintas parduotuvės vidus“, – sako „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Atnaujintoje „Maximoje“ pirkėjų patogumu rūpinsis 30 darbuotojų. Šioje parduotuvėje, kaip ir kitose, padidintas dėmesys skiriamas darbuotojams. „Maxima“ savo esamus ir būsimus darbuotojus yra apdraudusi specialiu draudimu nuo koronaviruso.

Parduotuvė atnaujinimui buvo uždaryta gegužę. Tai – vienintelė parduotuvė Garliavoje. Šiuo metu prekybos tinkle veikia 253 parduotuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)