Kad viešbutis atitiktų „Radisson“ prekės ženklo stiliui keliamus reikalavimus, buvo renovuoti visi 206 kambariai. Modernius, Skandinaviško stiliaus kambarius kūrė latvių architektų kompanija STAŅEVIČA UN BULA ir dizainerė Barbara Bula.

„Visuose kambariuose instaliuoti dideli LED televizoriai, energiją taupantys mini šaldytuvai, nauji baldai. Vonios kambariuose įrengti lietaus dušai ir patobulinta santechnika. Viešbutyje taip pat atnaujinta interneto įranga bei paspartintas pats interneto ryšys, kas viešbučio svečiams yra ypač aktualu. Saugumas buvo, o šiais laikais tapo dar svarbesnis, todėl investavome į modernų evakuacinį apšvietimą, pakeitėme gaisrinę centralę,“ – pasakoja viešbučio generalinė direktorė Jūratė Rudienė.

Kambariai dekoruoti žymaus Kauno fotografo A. Aleksandravičiaus nuotraukomis. Juodai baltos nuotraukos vaizduoja skirtingas Kauno vietas ir yra vienas pagrindinių kambario dizaino akcentų.

„Radisson Hotel Kaunas“ visų pirma siūlo geresnį, atnaujintą produktą – naujus kambarius bei įrangą, taip pat kokybiškesnes paslaugas, suteikiančias svečiui daugiau galimybių ir pasirinkimų. Atnaujinti prezidentiniai apartamentai gali priimti ir aukščiausio lygio valstybių vadovus, žymius asmenis bei sporto ar pramogų atstovus. Daugiau paslaugų tiekia ir viešbučio konferencijų centras su galimybe rengti hibridinius susitikimus, tiesiogines transliacijas iš vienos salės į kitą, atnaujintą techninę įrangą bei ZOOM kambarį.

Šių metų rudenį viešbutyje taip pat bus atnaujinta registratūra, vestibiulis, restoranas bei baras.

„Nors pastarieji metai turizmo industrijai buvo išties sudėtingi, „Linstow“ investuoja į viešbučių segmentą Kaune ir tvirtai tiki jo sėkme ilgalaikėje perspektyvoje. 2,5 mln. Eur investicija ir prekės ženklo perpozicionavimas iš „Park Inn by Radisson Kaunas“ į „Radisson Hotel Kaunas“ užtikrins lyderiaujančią poziciją Kauno rinkoje. Viešbutis taps pirmuoju pasirinkimu užsienio verslo bei laisvalaikio turistams vos tik išbrisime iš pandemijos sukeltos krizės“, – įsitikinęs Daniel Nordvaller, „Linstow“ viešbučių skyriaus vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)