Išasfaltuos pavasarį

Kėdainių rajono savivaldybė Daukainių kaimo Daukainių gatvės rekonstrukcijos darbams skyrė 52 200 eurų.

Už šias lėšas įrengti gatvės pagrindai. Naują asfalto dangą planuojama patiesti jau šiemet.

„Iki šiol ši gatvelė buvo žvyrkeliukas. Šis kaimelis mažiukas, jame vos viena gatvelė. Tačiau gyventojai jau seniai prašė asfalto, nori kokybiškesnio gyvenimo, tad į tai ir buvo atsižvelgta.

Aplink tą vieną gatvelę iš abiejų pusių stovi gyvenamieji namai, gyvena žmonės, tad, manau, kad jiems šiuolaikiška gatvė tikrai reikalinga. Iki šiol gyventojai kvėpavo dulkėmis“, – pažymėjo savivaldybės meras Valentinas Tamulis.

Prioritetas – infrastruktūrai

„Turbūt ne tik miesto, bet ir miestelių, kaimelių, gyvenviečių gyventojai pastebi, kad gatvės atnaujinamos, rekonstruojamos. Mūsų tikslas – išasfaltuoti, rekonstruoti, sutvarkyti kuo daugiau gatvių Kėdainių mieste ir rajone. Džiugu, kad planas yra vykdomas, darbai virė nuo pat pavasario iki dabar.

Džiaugiuosi, kad ir Vilainių seniūnijos gyventojai yra patenkinti, nes dvi Vilainių gatvės – Rožių ir Ledų – buvo visiškai sutvarkytos dar rudenį.

Šioms gatvėms remonto reikėjo jau seniai, žmonės prašė asfalto, o mes ėmėme ir padarėme. Dabar darbai prasidėjo Daukainių kaime, taip pat dar numatyta darbus pradėti ir Vilainių kaimo Beržų gatvėje.

Tikrai stengsimės, kad kuo daugiau mūsų miesto ir rajono gatvių būtų sutvarkyta“, – džiaugėsi Kėdainių rajono meras.