Tiesa, net kai Raudondvario administracija pranešė apie atidaromą čiuožyklą, komentavo ir besidžiaugiantys gyventojai, tačiau buvo ir ne taip stipriai palaikančių šią idėja. Vienas komentatorius tokiu sprendimu pasipiktino.

„Tokia komercija yra Kauno rajono valdžios cinizmo viršūnė, kai visa valstybė bando suvaldyti epidemiologiją, kažkas nori dar ir eurų uždirbti, ir visus kviečia pasidalinti Covid bacilas! Šaunuolis meras Valerijus Makūnas!“, – rašė jis.

Tiesa, skaitytojai jau anksčiau teiravosi, ar toks administracijos sprendimas nepažeidžia karantino taisyklių ir ar taip nesudaromos sąlygos viruso plitimui.

„Gal tada tegu atidaro klubus? Vis linksmiau bus. Kažkokia pajuoka prieš tai, kad sprendžia uždrausti judėjimą Lietuvoje“, – rašė pasipiktinusi skaitytoja.

Pajutę visuomenės spaudimą dėl atidarytų pramogų, Raudondvario administracija priėmė sprendimą stabdyti šią veiklą iki tolimesnių Vyriausybės nurodymų.

„Informuojame, kad atsižvelgdami į sulauktus lankytojų skundus dėl Raudondvario dvaro čiuožyklos darbo ir remdamiesi galiojančiu Vyriausybės nutarimu, nuo šiandien stabdome čiuožyklos veiklą. Čiuožykla neveiks iki kol Vyriausybė patvirtins naują nutarimą dėl tokio pobūdžio veiklų organizavimo viešose lauko erdvėse“, – rašoma Raudondvario dvaro „Facebook“ pranešime.