Reikėjo seniai

Kėdainių rajono savivaldybės meras Valentinas Tamulis pasidžiaugė, kad pagaliau vykdomi tie darbai, kurie turėjo būti įvykdyti jau seniai. Tai – darnaus futbolo bendruomenės, savivaldybės ir Lietuvos futbolo federacijos bendradarbiavimo rezultatas.

„Dar vasarą mes buvome susitikę su Lietuvos futbolo federacijos vadovais. Vykome į stadioną, apžiūrėjome jį, kalbėjomės. Kadangi stadiono būklė buvo išties prasta, o ir kitos komandos neigiamai atsiliepdavo apie Kėdainių dangą, tarėmės, kad ta danga pagaliau turi būti atnaujinama.

Šiandien mes čia jau matome šio susitarimo, šio darbo rezultatą“, – apžiūrėdamas miesto stadione vykdomus darbus kalbėjo V. Tamulis.

Padovanojo savivaldybei

Lietuvos futbolo federacija Kėdainių rajono savivaldybei naują dangą padovanojo. Savivaldybė tam neišleido nė cento. „Šios dangos vertė yra per 100 tūkst. eurų, tačiau mes ją gavome visiškai nemokamai.

Savivaldybė pasirūpino, kad būtų rasti finansai nuimti seną dangą ir ją pakeisti nauja danga. Savivaldybė apmokėjo šiuos darbus. Tikimės, kad artimiausiomis dienomis visi darbai bus baigti. Viskas priklauso nuo oro sąlygų“, – kalbėjo meras.

Tikrai nusipelnė

V. Tamulis pažymėjo, kad Kėdainių „Nevėžio“ futbolo klubas šiemet tapo pirmosios lygos čempionais, tad jie šios dangos tikrai nusipelnė.

„Čia kaip dovana mūsų šauniam „Nevėžio“ klubui. Tikrai džiaugiuosi, kad kitais metas jie jau žais ant naujos dangos. Taip pat džiaugiuosi, kad kitais metais bus užbaigta ir stadiono pastato rekonstrukcija.

Tad futbolininkams ir visai Kėdainių bendruomenei tai – didelė šventė“, – džiaugėsi rajono vadovas.