Atsinaujins dar šiemet

Šios gatvės asfaltbetonio dangai atnaujinti Kėdainių rajono savivaldybė skyrė 43 tūkst. eurų. Į Barupę įtekančio Mėklos upeliuko vardu pavadinta gatvelė jau senokai buvo pasiruošusi renovacijai.

Jos tvarkymo darbams dar prieš kelerius metus buvo parengtas ir techninis projektas, tačiau nauja gyvybe gatvelė supulsuos tik šiais metais.

Pradėti dar vasarą

„Mėklos gatvės rekonstrukcijos darbai pradėti dar vasarą. Šioje gatvėje kasdien pluša statybininkai. Jau išvežtas senas žvyro sluoksnis, dabar klojamas naujas pagrindas. Darbai vyksta pagal numatytus terminus ir turėtų būti baigti dar šiais metais“, – patikino Pelėdnagių seniūnas Edvinas Pagirskas.

Tvarkomos trys

Seniūnas pasidžiaugė, kad šiais metais Pelėdnagių seniūnijoje atliekama daug darbų, kasdien net keliuose kaimuose darbuojasi kelininkai ir statybininkai.

„Paobelyje ir Pelėdnagiuose bus atnaujintos gatvės, išlietas ištisinis asfaltas. Mūsų seniūnijoje šiemet dirba trys įmonės, yra ir rangovų, ir subrangovų.

Noriu tik pasidžiaugti, kad visi darbai atliekami laiku ir kokybiškai. Šiuo metu kaip tik baigti darbai Pelėdnagiuose, Paobelyje asfaltas klojamas šiomis dienomis, o Saviečiuose jis bus klojamas netrukus“, – komentavo seniūnas.