Užbaigė laiku

„Ateities gatvės rekonstrukcijos darbai pradėti dar vasarą. Šioje gatvėje kasdien plušo statybininkai. Buvo išvežtas senas žvyro sluoksnis, klojamas naujas pagrindas.

Darbai baigti numatytiesiems terminams nesibaigus, jie įvykdyti laiku. Paskutinėmis dienomis kelininkai sutvarkė kelkraščius, taip pat buvo įrengti kelio bortai, sutvarkyta žalioji zona ir dabar gatvė visiškai paruošta eksploatuoti. Žmonės džiaugiasi asfaltuota mūsų kaimo gatve“, – darbus apžiūrinėdamas džiaugėsi Pelėdnagių seniūnas Edvinas Pagirskas.

Yra kuo džiaugtis

Seniūnas pasidžiaugė, kad šiais metais Pelėdnagių seniūnijoje atliekama daug darbų, kasdien net keliuose kaimuose iškart darbuojasi kelininkai ir statybininkai.

„Paobelyje ir Saviečiuose bus atnaujintos gatvės, išlietas ištisinis asfaltas. Mūsų seniūnijoje šiemet dirba daugybė įmonių, rangovų ir subrangovų.

Noriu tik pasidžiaugti, kad visi darbai atliekami laiku ir kokybiškai. Šiuo metu kaip tik baigiami darbai Pelėdnagiuose, o kituose minėtuose kaimuose darbai dar tęsiasi, bet šiemet turi būti taip pat baigti“, – komentavo seniūnas.