„Tai, kad atidarome jau 50-tą „Lidl“ parduotuvę Lietuvoje parodo, jog pirkėjai įvertino mus, įvertino mūsų siūlomą kainos ir kokybės santykį. Per ketverius metus pasiekėme tikrai puikių rezultatų, tapdami ketvirtu didžiausiu prekybos tinklu Lietuvoje. Mūsų pasiekimus įrodo ir tai, kad „Lidl“ žinomas šalyje kaip top darbdavys, kaip tvariausias prekės ženklas Lietuvoje. Visuomenė taip pat išrinko „Lidl“ kaip įmonę, turinčią geriausią reputaciją šalyje. Manau, kad visų „Lidl“ darbuotojų energija ir atsidavimas ateityje tikrai ves mus į dar didesius ir ambicingesnius projektus“, – teigė „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostin Roussev-Peine.

Nauja tinklo parduotuvė išsiskiria savo lokacija ir yra patogi ne tik Kaune esančio Šilainių mikrorajono, Vytėnų ar Domeikavos gyventojams, tačiau ir pravažiuojantiems. Parduotuvė įsikurė greta kelio A1 Vilnius–Klaipėda, todėl yra lengvai pasiekiama pravažiuojantiems Klaipėdos kryptimi, taip pat išvystyta infrastruktūra patogiai parduotuvę pasiekti leis ir nuo Klaipėdos ar Marijampolės atvykstantiems pirkėjams.

Parduotuvė pirkėjų lauks kiekvieną dieną ir dirbs įprastu darbo laiku – nuo 8 iki 22 valandos. Ši „Lidl“ parduotuvė bus jau devintoji Kauno mieste.

Atidarymo dieną – šventė visoje Lietuvoje

Naujoji „Lidl“ parduotuvė pirkėjus nuo pat ankstyvo ryto pasitiko šventišku šurmuliu. Naujosios parduotuvės pirkėjai galėjo pasinaudoti specialiais atidarymo pasiūlymais, pasivaišinti Berlyno spurgomis, gėrimais bei ledais.

50-osios parduotuvės atidarymo proga prekybos tinklas švęsti kviečia pirkėjus visoje Lietuvoje. Prie visų 50 šalyje įsikūrusių parduotuvių nuo 11 val. pirkėjams dalinami ledai, o viso prekybos tinklas atidarymo dieną išdalins 50 000 ledų porcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)