Kaunietis, renginių vedėjas Andrius Vosylius pirmadienio pavakarę kelyje pakliuvo į netikėtą situaciją, kuomet rekonstruojamame Taikos prospekte pagalbos prireikė priešais jį važiuojančiam troleibusui, o vienoje judriausių Kauno gatvių besidarbuojantiems kelininkams teko vaduoti negalintį pajudėti viešąjį transportą.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė „Kauno autobusų“ atstovė žiniasklaidai Vilma Garlinskienė, vakar, rugpjūčio 31 d., 12-uoju numeriu pažymėtam troleibusui maršrute aplenkiant gatvės remonto darbų vietą ir šiek tiek nutolus nuo troleibusų kontaktinio tinklo, transporto priemonę teko pastumti du metrus.


Kad šis vėliau galėtų tęsti kelionę numatytu maršrutu Klinikos-Petrašiūnai, į pagalbą atskubėjo „Autokaustos“ darbininkai. Vaizdo įraše matyti, kad troleibuse yra keletas keleivių – V. Garlinskienės teigimu, jie iš troleibuso išlaipinti nebuvo.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad balandžio mėnesį prasidėjusi Taikos prospekto rekonstrukcija kelininkus atvijo ir į atkarpą tarp J. Basanavičiaus alėjos bei Birželio 23-iosios gatvės.

Beveik mėnesį trunkančius kelio darbus buvo žadėta pabaigti iki rudens, tačiau minėtame kelio ruože, panašu, stringa ne tik miestiečiai ir miesto svečiai, bet ir viešasis transportas.