Skundėsi skaitytojai

Laikraščio „Rinkos aikštė“ žurnalistas sulaukė skaitytojų klausimų, kodėl nebekursuoja autobusas Nr. 4A. Žmonės aiškino, kad jiems tuo autobusu buvo patogu nuvažiuoti į sekmadieniais veikiantį ūkininkų turgų.

„Gal galėtumėte paaiškinti žmonėms, kodėl buvo nutrauktas maršrutas, nuo kada jis nutrauktas ir ar visam laikui? Juk mums, senjorams, į turgų šiuo maršrutu buvo labai patogu važiuoti. Važiuodavome visada. Nuvažiuoji ir grįžti. Labai patogu buvo. Šis autobusas vienintelis važiuodavo pro turgų, o dabar ir jo nebeliko“, – į redakciją kreipėsi ir savo nuomonę išreiškė kėdainietė Rima Vaicekauskaitė.

Maršrutą atnaujins

„Rinkos aikštė“ susisiekė su Kėdainiuose keleivių vežimo paslaugas teikiančios bendrovės „Kėdbusas“ administracija. Paaiškėjo, kad minėto autobuso maršrutas buvo nutrauktas laikinai ir bus atnaujintas keleivių pageidavimu.

„Maršrutas Nr. 4A AS–Profesinio rengimo centras, vykstantis sekmadieniais Gedimino gatve, buvo nutrauktas kaip ir kiti maršrutai dėl pandemijos. Atsiradus keleivių pageidavimui, suderinus su Kėdainių rajono savivaldybės administracija, nuo šių metų rugpjūčio 16 dienos važiavimą atnaujinsime“, – paaiškino UAB ,,Kėdbusas“ vyresnioji dispečerė-stoties viršininkė Nijolė Milerienė.