„Taip, ir karantinui oficialiai pasibaigus, šiame punkte darbas tęsiamas. Kaip tik šiandien jame apsilankiau ir mačiau, kad viskas vyksta sklandžiai. Šaunuoliai mūsų žmonės, nors ir gavo papildomo darbo, jie stengiasi ir tikrai gerai dirba. Kaip ir ankstesniais mėnesiais, kai karantino metu teko rūpintis lėktuvais į Kauno oro uostą atvykusių šimtų keleivių patikra.

Šią savaitę buvo tikrinama pora šimtų „Hegelmann Transporte“ bendrovės darbuotojų, dabar tikrinama ir dalis darbuotojų prekybos centro „Urmo miestelis“, kuriame, kaip neseniai paaiškėjo, lankėsi į transporto įmonę Kaune dirbti iš Uzbekijos atvykę COVID-19 virusu užsikrėtę vairuotojai.

Mūsų galimybės – per dvi dienas patikrinti pustrečio šimto „Urmo“ darbuotojų, galėjusių darbe turėti kontaktą su užsikrėtusiais pirkėjais. Kiek tų darbuotojų užsiregistruos, dar nežinome, tačiau visus užsiregistravusius būtinai patikrinsime“, – ketvirtadienį naujienų agentūrai ELTA sakė mobilų patikros punktą įsteigusios Kauno miesto savivaldybės poliklinikos vadovas Paulius Kibiša.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)