„Šiandien mes, autobusų ir troleibusų vairuotojai, turėjome daug keblumų, nes maršruto informaciją salone pateikiančios švieslentės pradėjo rodyti galai žino ką“, – tvirtino Jonas.

Jis pasakojo kursavęs 11-o maršruto troleibusu, o švieslentė esą vis įkyriai mesdavo, kad tai – 14-o maršruto troleibusas. Dėl to teko be perstojo atsiprašinėti suklaidintų keleivių.

„Mums paaiškino, kad tai interneto trikdis. Gerai būtų, kad jie nesikartotų“, – nuosaikiai vylėsi vyras.

„Kas vyksta Kaune“ dėl savaitgalį streikavusių švieslenčių išsiuntė užklausą bendrovės „Kauno autobusai“ atstovams. Gavę daugiau informacijos, papildysime.

Tuo metu primename, kad išdaigų su švieslentėmis Kaune jau yra buvę prieš kelerius metus. 2017-ųjų sausį užbaigus troleibusų ir autobusų maršrutų žymėjimo pertvarką, iš stotelėse esančių švieslenčių dingo ir žemagrindę transporto priemonę nurodančios „ž“ raidės.

Keleiviai pasigedo šios pravarčios informacijos. Tuometinė „Kauno autobusų“ atstovė Ramunė Tarandė pažadėjo, kad minėtas žymėjimas bus operatyviai sugrąžintas, o parke likus tik žemagrindinėms transporto priemonėms, ilgainiui tapo ir nebeaktualus.