Šiandien duris pirkėjams atvėrė „Iki“ Panevėžio g. Rokiškyje, o nuo vakar veikia ir parduotuvė Kuršių g. Kaune. Pertvarkant parduotuves buvo išplėstas prekybinis plotas, pakeistas jų išplanavimas, siekiant suteikti pirkėjams daugiau patogumo, atnaujinta įranga. Įgyvendinant šiuos pokyčius pirkėjams bus pasiūlytas platesnis prekių asortimentas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Esame arti savo pirkėjų – turime antrą didžiausią parduotuvių tinklą Lietuvoje. Mums svarbu ne tik būti šalia, bet ir atliepti jų lūkesčius, todėl atnaujindami parduotuves daug dėmesio skiriame prekių asortimentui. Augant pirkėjų lūkesčiams įsigyti šviežių kepinių, atnaujintose parduotuvėse išplėstas šviežios duonos skyrius, taip pat padidinome daržovių ir vaisių skyrių. Tai leis pasiūlyti didesnį šių pasirinkimą“, - sako Indrė Baltrušaitienė, „Iki“ komunikacijos vadovė.

Parduotuvės atnaujintos vadovaujantis šiuolaikiška „Iki“ statybos standarto koncepcija, kuri apima prekybos vietų išvaizdą, išplanavimą, naudojamą įrangą ir viską, kas pagerina pirkėjų patirtį parduotuvėse.

Rekonstrukcijos metu parduotuvėse buvo sumontuota energiją taupanti naujo tipo LED apšvietimo sistema, atnaujinta technologinio šaldymo įranga, įrengti naujo tipo šaldymo baldai. Visa tai leis užtikrinti didesnį energetinį tvarumą. Į šių parduotuvių rekonstrukciją buvo investuota 900 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)