„Kiekvienam atėjusiam norime padovanoti šventinę nuotaiką ir malonią nuostabą, kurią kelia maži Kalėdiniai stebuklai. Juk Kalėdos yra magiškas metas ir mažiems, ir dideliems. Šventinę nuotaiką mums padėjo sukurti ne tik konceptualios tarptautinės „MK Illumination“ dizainerių komandos dekoracijos, kurios įkūnija miško gyvenimą, bet ir interaktyvi renginių programa. Kad šventėms pasirengti būtų lengviau, pasirūpinome ir gausia dovanų pasiūla. Tiek parduotuvėse, tiek renginių metu tikrai atrasite kažką unikalaus“, – teigia Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskienė.

Elegantiškus miško tematikos papuošimus Kauno „Akropoliui“ kūrė dizainerių komanda, dirbusi tokiuose didmiesčiuose kaip Dresdenas, Las Vegasas, Stokholmas, Ciurichas ar Dubajus. Dauguma magiškai švytinčių kūrinių – rankų darbo. Gyvybę miško gyventojams – meškoms su meškiukais, pelėdoms, balandžiams, kiškiams, lapėms, elniams ir povams – kūrėjai įkvėpė užfiksuodami juos veiksme – sklendžiančius, žaidžiančius, smalsiai stebinčius, rašoma pranešime spaudai.

Žinoma, didžiausios metų šventės neįsivaizduojamos be eglučių bei lempučių. Iš viso prekybos centro papuošimui panaudota net 1000 metrų šviečiančių girliandų ir apie 300 000 LED lempučių.

Be žėrinčių dekoracijų, šiemet atnaujinimo darbus baigęs Kauno „Akropolis“ stebina ir renginių gausa. Kalėdinė mugė trečiajame aukšte veiks iki pat gruodžio 24 dienos, o savaitgaliais bus surengti dar du teminiai renginiai dovanų ieškotojams – Lietuvos kūrėjų „Designer Space / Christmas Pop“ bei „Dovanų lentyna“.

Taip pat pirkėjams bus suteikta unikali proga išvysti ir gyvojoje gamtoje itin retai sutinkamas tikrų tikriausias pelėdas. Savaitgaliais su šiais įspūdingais ir retais paukščiais čia vyks gyvi pasirodymai. Smalsūs mažieji lankytojai kiekvieną savaitgalį bus kviečiami dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse – gaminti kalėdinius papuošimus, dovanėles ar išmokti dekoruoti saldžius kalėdinius meduolius.

Kalėdų pasaka Kauno „Akropolio“ lankytojus džiugins visą gruodžio mėnesį, o specialūs renginiai, dirbtuvės bei pasirodymai – keturis paskutinius šių metų savaitgalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)