„Ir toliau dirbame siekdami pagerinti klientų apsipirkimo patirtis visoje šalyje. „Maximoje“ didelį dėmesį skiriame ne tik tinklo plėtrai – jau veikiančias parduotuves nuolat planingai uždarome ir iš esmės atnaujiname tam, kad reikalingas prekes pirkėjai rastų dar greičiau ir paprasčiau“, – sako „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Atnaujintoje beveik 1890 kv. m. Kėdainių parduotuvėje pirkėjų patogumui įrengtos penkios paprastos ir keturios savitarnos kasos, liftas, šiuolaikiškai suplanuota ir įrengta prekybos salė.

Parduotuvė pirkėjams pasiūlys platų šviežio maisto bei šaldytų prekių, bakalėjos produktų, gėrimų, ne maisto prekių asortimentą, didelį fasuotų kulinarijos gaminių pasirinkimą. Apie 80 proc. šviežio maisto asortimento sudarys lietuviška produkcija.

Spalio 22-24 d. atsinaujinusioje parduotuvėje pirkėjams į AČIŪ kortelę sugrįš net 5 proc. visų pirkinių sumos. Pirkėjų laukia ir daug kitų specialiai atidarymui skirtų akcijų.

Kėdainiuose šiuo metu veikia keturios „Maximos“ parduotuvės. Atnaujinta parduotuvė – viena iš dviejų XX formato parduotuvių mieste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)