Sutraukė smalsuolius

Prekybos centro atidarymo dieną šalia parduotuvės būriavosi būriai smalsuolių. Dešimtys Pelėdnagių seniūnijos gyventojų norėjo pirmieji apsipirkti naujajame prekybos centre.

„Atėjau ne tik apsipirkti, bet ir įvertinti, kokios čia prekės bus, kuo skirsis nuo kitų parduotuvių. Kuo daugiau parduotuvių, tuo žmonėms geriau. Didesnė konkurencija – mažesnės kainos, geresnė paslauga. Mes, pelėdnagiečiai, tik džiaugiamės, kad kažkas pas mus kuriasi, kad gyvenvietė plečiasi“, – dėstė Pelėdnagių gyventoja Elena Martinionienė.

Žada naujoves

Prekybos centro „Elimart“ Pelėdnagiuose direktorė Laima Kazakauskienė pažymėjo, kad naujas prekybos centras žmones pasitiks patogesniu prekių išdėstymu.

„Savo pirkėjams jau galime pasiūlyti platesnį prekių ir gaminių asortimentą. Pas mus rasite ne tik maisto produktų, bet ir pramoninių prekių. Pirkėjams galime pasiūlyti šviežios mėsos, kulinarijos gaminių, salotų ir mišrainių, duonos gaminių, kurie gaminami ir kepami kepyklėlėje, o ne atvežami užšaldyti“, – kalbėjo L. Kazakauskienė.

Platus tinklas

Lietuvoje nuo 1998 metų pradėjusi veikti prekybos sistema „Tau“ šiuo metu patogiausiose ir reikalingiausiose pirkėjams vietose jau yra įkūrusi aštuoniolika prekybos centrų ir plečiasi.

Prekybos centras skelbia, kad Pelėdnagiuose galima įsigyti ne tik maisto prekių, bet ir higienos priemonių, indų, kitų namų ūkio reikmenų. Prekybos sistema turi konditerijos, kulinarijos bei mėsos perdirbimo cechus, atitinkančius Europos Sąjungos reikalavimus. Čia galima nusipirkti įvairių salotų, mišrainių, pusgaminių, kepinių, mėsos gaminių, kurie idealiai tinka propaguojantiesiems sveiką gyvenimo būdą. Pelėdnagiuose atsidariusi parduotuvė dirbs kasdien nuo 8.00 iki 22.00 val.