Ankstyvą rytą

Bendrajame pagalbos centre pirmadienio rytą, 04.22 val., buvo gautas pranešimas apie J. Basanavičiaus g. esančioje degalinėje kilusį gaisrą. Į įvykio vietą buvo išsiųsti du Kėdainių ugniagesių gelbėtojų skyriai ir Pramonės ugniagesių komanda. Po kelių minučių atvykus pirmiesiems ugniagesiams paaiškėjo, kad dega degalinės teritorijoje stovintis reklaminis stendas.

Atvira ugnimi

Kai atvyko ugniagesiai, visą stendą buvo apėmusios liepsnos. Ugniagesiai panaudoję švirkštą liepsnas numalšino, tačiau iš stendo nieko neliko. Sudegė visos jo plastikinės dalys, liko tik metalinė konstrukcija. Dėl ko kilo gaisras, aiškinasi ugniagesių gelbėtojų tyrėjai. Sudegęs stendas priklauso S. Savicko įmonei.

Sudegė automobilis

Šeštadienį Kėdainių rajone sudegė automobilis. Priešpiet ugniagesiai sulaukė pranešimo, kad autostradoje A1 važiuojant nuo Kauno link Klaipėdos, 138 kilometre, Kėdainių rajone dega automobilis. Į įvykio vietą atvykus priešgaisrinėms gelbėjimo pajėgoms automobilis BMW 530 GT (2013 m.) degė atvira liepsna. Panaudojus gaisro gesinimo įrangą ugniagesiai gaisrą užgesino. Gaisro metu sudegė variklio skyrius, išdegė salonas.