Kaip rašoma projektiniuose pasiūlymuose, minėtu adresu turėtų „išdygti“ degalinė su operatorine. Taip pat stoginė, du požeminiai kuro rezervuarai, keturios skysto kuro išdavimo kolonėlės, valdymo blokas, elektroninis kainų stendas, automobilių stovėjimo aikštelė (lengvojo transporto 18 vietų ir sunkiasvorio transporto 4 vietos), kiemo aikštelė, pravažiavimai ir šaligatviai.

Statinio statytojas/užsakovas - UAB „Balticum construction project“. Pastarajai bendrovei priklauso ir sklypas, kuriame ruošiamasi statyti naują statinį.

Projektinius pasiūlymus parengė UAB „Rusnė“. Detaliau papasakoti apie juos gali bendrovės įgaliotas asmuo – projekto vadovas Algimantas Mačionis (e. p. rusne@rusne.lt, tel. 8-699 34205).

Susipažinti su projektiniais pasiūlymais galima nuo 14:00 iki 17:00 val. UAB „Rusnė“ būstinėje adresu Miško g. 30-78, Kaune. Taip pat savivaldybės interneto svetainėje arba tiesiog paspaudus čia.

Gyventojai kviečiami ir į viešą planuojamo statinio aptarimą. Šis vyks birželio 3 -ąją, 17 va., Jonavos rajono savivaldybės pirmojo aukšto fojė. Norintys projektuotojams pateikti savo pasiūlymus, tai gali padaryti iki 2019 -06 – 03 elektroniniu paštu: rusne@rusne.lt arba raštu: Miško g. 30-78, LT- 44313 Kaunas.