„Džiaugiamės, kad mūsų tinklą papildys restoranas Jonavoje, kuris taps 53-uoju restoranu Lietuvoje. Jonava – sparčiai besivystantis ir itin patogus gyventi miestas. Tikime, kad „Hesburger“ restoranas greitai išpopuliarės tarp miestiečių, tapdamas populiaria vieta papramogauti su šeima, užsukti pusryčių, per pietų pertrauką ar šiaip užkąsti. Mūsų siūlomų produktų pasirinkimas itin platus, todėl sau mėgstamų patiekalų ir gėrimų atras skirtingų skonių lankytojai. Taip pat nuolat siūlysime įvairių naujienų, vyks mėnesio akcijos, vaikų lauks specialūs pasiūlymai“, - sakė Hesburger” tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.

Naujasis restoranas duris atvers jau šį penktadienį, kovo 22 d. Sekmadieniais-ketvirtadieniais jis dirbs nuo 9 iki 22 val., o penktadieniais-šeštadieniais dar ilgiau – nuo 9 val. iki pat vidurnakčio.

Naujojo restorano plotas siekia 230 kv. metrų, čia bus 28 sėdimos vietos lankytojams, tai pat bus teikiama „drive-in“ paslauga skubantiems ir automobiliu atvažiuojantiems klientams.