Prieš penkerius metus sumanytas projektas ir šiandien dienai jau funkcionuojantis naujai pastatytas priestatas skirtas išskirtinai „Husqvarna“ produkcijos prekybai.

Jonavoje veikianti UAB „Gerlukas“, kurios prekyba gyvuoja jau 18 metų, yra įgaliotieji atstovai naujo „Husqvarna“ padalinio Lietuvoje, todėl naujos prekybos vietos atidarymo proga visi sveikinimai ir geros kloties linkėjimai skirti UAB „Gerlukas“ direktoriui Arūnui Lukoševičiui. Tradiciškai – perkerpama atidarymo juostelė. Ši dalis patikėta UAB „Gerlukas“ direktoriui Arūnui Lukoševičiui ir specialiai į Jonavą atvykusiam „Husqvarna“ atstovui Giedriui Mongaudžiui. Susirinkusiems svečiams pristatytos pačios naujausios sodo, miško ir daržo įrangos technologijos.

Jonavos UAB „Gerlukas“ yra įgaliotieji atstovai „Husqvarna“ Lietuvoje, todėl čia Jums bus suteiktos įrangos ir prietaisų garantinės bei po garantinės aptarnavimo paslaugos. Čia pat esančiose dirbtuvėse bus suteiktos visos „Husqvarna“ prietaisų bei kitų gamintojų įrangos remontas.