„Neretai iš gyventojų sulaukdavome pastabų ir klausimų, kodėl netvarkome turgavietės infrastruktūros, kodėl ši vieta lieka apleista. Džiaugiuosi, kad pasiklabėjus su UAB „Degučių turgus“ direktoriumi pavyko susitarti, jog jis kaip teritorijos savininkas imtųsi turgavietės atnaujinimo darbų. Pirmieji atnaujinimo darbai jau baigti, tad be galo džiugu, jog mieste vis atsiranda sutvarkytų ir modernių objektų. Degučių turgavietė po truputį tampa tokia vieta – atnaujinta, moderni, patogi prekybininkams ir lankytojams“, – turgavietės atnaujinimo darbus vertina Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda.

Estetinis turgavietės vaizdas išties keičiasi kardinaliai. Jau buvo atnaujintos lauko prekybos vietos, įrengti mažosios architektūros elementai: suoleliai, šiukšlinės, dviračių saugyklos. Įrengtas naujas įvažiavimas į turgavietę iš R. Juknevičiaus gatvės pusės, pasodinti nauji medeliai, įrengtos naujos apšvietimo atramos, praneša Marijampolės savivaldybė.

Pradėti Degučių turgavietės atnaujinimo darbai tęsis ir toliau, kadangi tvarkytinių vietų dar yra. Gyventojams norisi pasiūlyti apsilankyti tvarkingose, gražiose patalpose, o prekybininkams sudaryti palankias sąlygas prekiauti savo užauginta produkcija.

Tikimasi, kad pabaigus visus numatytus turgavietės atnaujinimo darbus, ši vieta džiugins moderniais, estetiniais sprendimais, sutvarkyta ir jaukia aplinka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)