„Beveik 1 kilometro ilgio pėsčiųjų ir dviračių takas buvo kapitališkai suremontuotas – senos ir sutrūkinėjusios trinkelės buvo pakeistos naujomis ir kokybiškomis, takas nuo žaliųjų zonų atskirtas betoniniais borteliais. Nutiestas takas tarnauja ne tik pėstiesiems, bet ir dviratininkams, riedutininkams, paspirtukininkams, pėstiesiems su vaikų vežimėliams, neįgaliesiems.

Šiemet tai jau antros gatvės Mokolų mikrorajone baigti darbai. Šiuo metu darbai vis dar vyksta Uosupio gatvėje, kur kapitališkai remontuojami šaligatviai abiejose gatvės pusėse – čia bus atnaujinti ne tik šaligatviai, bet ir važiuojamojo kelio dalis. Dėkoju visiems už supratimą ir pakantumą, kuomet vyksta remonto darbai ir kurį laiką tenka patirti nepatogumų,“ – kalba Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda.

Tikimasi, kad Mokolų mikrorajono gyventojams judėjimas bus patogesnis ir saugesnis, o atlikti gyvenamosios aplinkos gerinimo darbai prisidės prie gyvenimo kokybės gerinimo ir suteiks daugiau džiugesio savo miestu ir aplinka, kurioje gyvename.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)