Šio parko iniciatorius ir sumanytojas – kraštietis, verslininkas Mantas Puodžiūnas. Ilgai brandinęs idėją, kad Vilkaviškio kraštui reikia naujovių, o turint tokį nuostabų ežerą – nuodėmė neišnaudoti jo teikiamų galimybių, M. Puodžiūnas bendradarbiaudamas su Vilkaviškio rajono savivaldybe (sudaryta Jungtinės veiklos sutartis) įkūrė pirmąjį vandenlenčių sporto ir pramogų parką „Wake inn Vilkaviškis“, rašoma savivaldybės pranešime.

Atidarymo renginyje verslininkas padėkojo visiems, prisidėjusiems prie vandenlenčių parko įkūrimo.

„Ačiū visiems rėmėjams ir padėjėjams už pagalbą įrengiant šį parką. Tikiuosi, kad šis parkas bus visada pilnas žmonių, norinčių turiningai ir sveikai leisti laisvalaikį“, – atidarymo renginyje kalbėjo M. Puodžiūnas.

Pristatydamas įkurtą vandenlenčių parką M. Puodžiūnas pasakojo, kad jo lankytojai galės ne tik aktyviai užsiiminėti vandenlenčių sportu, bet turės galimybę mėgautis ir kitomis pramogomis – ežere paplaukioti taip visų mėgstamomis irklentėmis, vandens dviračiais ar valtimis.

Naujajame vandenlenčių parke verslininkas įrengė pagrindinę lynų traukimo sistemą, tramplynus, įsigijo vandenlentėms bei sportui reikalingo inventoriaus.

Taip pat sutvarkyta poilsiavietės aplinka: įrengtas tiltelis, poilsio ir laisvalaikio zona. Lankytojus M. Puodžiūnas pasitiko su sutvarkytu paplūdimiu, poilsio zonoje kabančiomis sūpynėmis, taip pat planuojama ant stogo įrengti terasą jaukiems pasisėdėjimams.

Parko lankytojai čia pat vietoje galės išsinuomoti inventoriaus, naudotis lynų traukimo sistema. Planuojama, kad esant tinkamoms oro sąlygoms Vilkaviškio vandenlenčių parkas veiks kasdien nuo 11 val. ryto iki 20 val. vakaro. Parko paslaugomis bus galima naudotis tol, kol bus tinkamos oro sąlygos. Pasibaigus sezonui parkas vėl atsidarys kitų metų vasarą.

Drąsesni ir ištroškę adrenalino atidarymo svečiai galėjo nieko nelaukdami išbandyti įrengtą vandens trasą ir mėgautis vandenlenčių sporto teikiamais malonumais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)