Būtent šio Ekonomikos skatinimo ir koronaviruso plitimo sukeltų pasekmių mažinimo priemonių plano lėšomis ir yra atliekama dalis infrastruktūros tvarkymo darbų savivaldybėje. Neseniai buvo baigtos tvarkyti dvi mieste esančios ir dėmesio reikalavusios Pavasario ir Dainavos gatvės, rašoma Marijampolės savivaldybės pranešime.

Pavasario gatvėje buvusi kelio danga buvo sutrupėjusi, ne kartą tvarkyta ir lopyta, todėl buvo nuspręsta atnaujinti šios gatvės kelio dangą. Buvo nutiesta kiek daugiau nei 500 m naujos kelio dangos, taip pat padarytos trumpos nuovažos į gyvenamuosius namus.

Dainavos gatvėje buvo atliktas paprastasis kelio remontas, kurio metu buvo nutiesta daugiau nei 250 m naujos kelio dangos, sudėti kelio borteliai, o važiuojamoji kelio dalis sužymėta skiriamąja juosta.

„Kol kas darbai juda išties sparčiai. Gavus papildomų lėšų buvome numatę sutvarkyti Mokolų g. šaligatvį, Dainavos, Pavasario, Marių, Lazdynų, Aušros, Naručio ir Gando gatves, taip pat Igliaukos k. kelią „Igliaukos k.–Igliaukos k. kapinės“. Daugiau nei pusė objektų yra sutvarkyti, likusiuose darbai vis dar vykdomi. Planuojame, kad iki rudens pabaigos visi planuoti darbai bus atlikti ir gyventojai galės patogiai judėti sutvarkytomis gatvėmis.“, – sako savivaldybės meras Povilas Isoda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)