„Toliau kryptingai laikydamiesi užsibrėžtos strategijos, nuosekliai plečiame bei atnaujiname „Gulbelės“ parduotuvių tinklą šalies regionuose. Nors šalyje įvestas karantinas šiek tiek sujaukė planus ir nukėlė naujosios parduotuvės atidarymą, jau džiaugiamės galėdami priimti pirmuosius klientus“, – kalba UAB „Gulbelė“ vadovas A. Tarnauskas.

Į Lekėčių miestelyje iškilusią naująją UAB „Gulbelės“ parduotuvę buvo investuota 320 tūkst. eurų, iš kurių 50 tūkst. eurų skirta moderniai įrangai. Erdvi parduotuvė yra pritaikyta neįgaliesiems, joje galima įsigyti kavos bei šviežių kepinių išsinešti arba prisėsti specialioje poilsio zonoje su vaizdu į miestelio centrinę bažnyčią. Pasiruošta ir klientų gausai – šalia įrengta didelė automobilių stovėjimo aikštelė, taromatas, viešieji tualetai, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Atidarant naująją parduotuvę nebuvo pamirštas ir nuolatinis darbo sąlygų gerinimas – kasdienį darbuotojų darbą, A. Tarnausko teigimu, palengvina ne tik įmonės taikoma LEAN sistema, bet ir įrengta jau trečioji tinkle savitarnos kasa.

A. Tarnauskas primena, jog viena iš 2020-ųjų metų mažųjų kultūros sostinių įvardijami Lekėčiai kasmet pritraukia nemažai turistų, susidomėjusių kultūriniu bei kulinariniu krašto paveldu. Dėl šios priežasties atidarant naująją parduotuvę buvo siekta pagerinti ne tik miestelio įvaizdį, bet ir jo infrastruktūrą.

„Statydami naująją parduotuvę įsitraukėme į Europos Sąjungos projektą, kurio metu prisijungėme prie bendros lietaus ir nuotekų kanalizacijos. Kooperavimasis leido prisidėti ir keletui kaimynų, kurie pavieniui negalėjo tam skirti pakankamai lėšų. Vieni jų – Lekėčių vaikų dienos centras, su kuriais susipažinę, priėmėme sprendimą finansuoti šiuos darbus. Suprantame, kad investicijos greitai neatsipirks, tačiau pasirinkome augti ir gerinti sąlygas darbuotojams, klientams bei bendruomenėms, kuriose vykdome veiklą“, – teigia A. Tarnauskas.

Kaip ir visose 62 „Gulbelės“ tinklo krautuvėse, veikiančiose skirtinguose šalies regionuose, naujojoje parduotuvėje prekių asortimentas yra sudaromas pagal vietos gyventojų poreikius. Lekėčių parduotuvėje taip pat galima įsigyti šviežių „Gulbelės kepyklėlės“ kepinių, cukrainės „Laimė“ konditerijos gaminių, krašto ūkininkų sezoninių produktų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)