Aukų skrynelės – tai aukų dėžutės, kurias sukūrė patys savanoriai, padedantys prieglaudai. Aukos dydis nėra nustatytas, pats žmogus nuspręs, kokią pinigų sumą gali skirti. Skrynelės kas savaitę yra ištuštinamos ir pinigai keliauja keturkojams.

„Skelbiame paramos akciją, kurios metu sieksime surinkti kuo daugiau lėšų mūsų keturkojams, kurie gyvena prieglaudoje. Turime virš 200 šunų ir 100 katinų, gyvūnai yra ne tik iš Lietuvos, šiuo metu gyventojų daugėja ir iš Ukrainos. Jiems visiems reikia medicininės pagalbos, maisto, higienos priemonių“, - teigia asociacijos įkūrėjas Eimantas Kalėda.

Asociacijos „Keturkojo viltis“ savanorių sukurtas aukų skryneles galima rasti Alytaus ir Druskininkų gėlių, drabužių, maisto bei buitinių prekių parduotuvėse. Taip pat veterinarijos klinikose, keturkojų kirpyklose ir kavinėse.

Kviečiame visas įmones, prekybos centrus, organizacijas, kurios gali ir nori priimti aukos skryneles, susisiekti su asociacijos „Keturkojo viltis“ administracija. Kiekvieno pagalba yra labai svarbi ir reikalinga, kadangi prieglauda šiuo metu rūpinasi ne tik Lietuvos, tačiau ir iš Ukrainos atkeliavusiais, be namų likusiais šunimis bei katėmis.

„Prieglaudai šiuo metu labiausiai reikalinga parama, kad galėtume apmokėti visas sąskaitas už gydymą, komunalines paslaugas bei priežiūrą. Taip pat labai reikalinga ir savanorių pagalba, kadangi pastaruoju metu sulaukiame labai daug beglobių gyvūnų iš Ukrainos, jiems reikalinga speciali pagalba.“ – priduria prieglaudos įkūrėjas.

„Keturkojo viltis‟ organizacija, įsikūrusi 2020 metų liepos 26-ąją dieną Alytaus rajone. Tai yra ne pelno siekianti organizacija, suteikianti viltį ją praradusiems, nuskriaustiems ir į bėdą papuolusiems gyvūnams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją