Kaip įprastai pirmiausia pradedamos taisyti pagrindinės gatvės, tuomet mikrorajonai, o vėliau, jei liks lėšų, bus taisomi ir įvažiavimo į kiemus keliukai, rašoma Alytaus miesto savivaldybės tinklalapyje. Atkreipiamas gyventojų dėmesys, kad ne visos duobės bus užtaisomos tą pačią dieną. Todėl savivaldybė atsiprašo už nepatogumus jų remonto metu.

Mieste daug duobių atsiveria kiekvienais metais ir jų atsiradimo vietos yra visiškai neprognozuojamos. Duobės dažniausiai atsiranda pasikeitus oro temperatūrai, o joms didėjant, sukeliami ne tik nepatogumai, bet ir nuostoliai vairuotojams. Tos vietos, kuriose yra numatomas dangos iširimas, yra remontuojamos dar prieš žiemą. Tačiau neretai pasitaiko atvejų, kai duobė atsiveria visiškai matomų įtrūkimų neturėjusioje dangoje. Todėl svarbu atsivėrusią duobę pastebėti laiku, kad būtų galima kuo greičiau ją užtaisyti.

Parengta pagal Alytaus m. sav. inf.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)