„Jau turime puikų sukurtą ir plėtojamą „Alytus-myliu“ ženklą, kuris garsus visoje Lietuvoje ir tapo daugiau nei logotipu“, – teigia Alytaus miesto savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus vedėja Modesta Tarasauskienė. – Kultūros sostinės ženklo konkursas taps tikrai smagiu iššūkiu visiems, mylintiems Alytų.“

Projekto „Alytus – Lietuvos kultūros sostinė 2022“ rengėjai stengiasi, kad kultūra pasiektų kiekvieną, o alytiškiai būtų ne tik kultūros produkto vartotojai, tačiau ir kūrėjai. Neseniai startavusioje Alytaus kultūros vadybos akademijoje gausus būrys žmonių panoro gilinti ne tik kultūros vadybos žinias, bet ir savanoriavimu prisidėti prie kultūros sostinės veiklos, rašoma Alytaus miesto savivaldybės pranešime žiniasklaidai.

„Kūrybinis procesas ir kūrinys – tai tiltas tarp autoriaus ir kūrinio žiūrovo ar vartotojo, kurį nutiesti turi ir užsakovas, šiuo atveju – savivaldybė, atstovaujanti miestui. Parengtas išsamus tiek užduoties, tiek jos vertinimo aprašas, – detalėmis dalijasi Modesta Tarasauskienė. – Prireikus pakonsultuosime ir paaiškinsime išsamiau. Lauksime pasiūlymų, kuriuos prašome teikti iki balandžio 10 dienos“.

Gautus pasiūlymus vertins ekspertų komisija, sudaryta iš komunikacijos specialistų, Kultūros sostinės paraiškos rengėjų, Kultūros ir meno tarybos atstovų
.
Daugiau informacijos apie konkursą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją