Lankytojai turės galimybę susipažinti su Kinų Naujųjų metų tradicijomis, sudalyvauti arbatos gėrimo ceremonijoje. Skambant tradicinės kinų muzikos garsams – pasigėrėti kvapą gniaužiančiais kovos menų meistrų pasirodymais, tarp kurių ir pasirodymas su kardais. Kurorto lankytojams siūloma atlikti sveikatinimo pratimus – kartu su šios srities specialistais iš Kinijos, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Iki vasario pabaigos kiekvienas besidomintis galės aplankyti net tris skirtingas fotografijų parodas: „Įspūdžiai iš Kinijos“, „Kinų hieroglifų menas“ ir „Konfucijaus išmintis“.

Viską vainikuos įspūdingas kiniškų žibintų į dangų leidimo reginys, Pramogų aikštėje. Žibintus leis Druskininkų švietimo įstaigų auklėtiniai kartu su savo tėveliais ir kiti miesto bendruomenės nariai.

Renginį organizuoja Druskininkų savivaldybė bendradarbiaudama su Vilniaus Universiteto Konfucijaus institutu, Druskininkų sveikatinimo ir poilsiu centru „AQUA“, viešbučiais „Delita“ ir „Simpatija“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją