Teiginiai


Investuotojas suimtas, nes demaskavo Billą Gatesą (ČIA).

Verdiktas


Investuotojas suimtas, nes įmonės susirinkimo metu elgėsi neadekvačiai, paprašytas pats neišėjo.

Melo detektoriaus komentaras


Situacija klostėsi kiek kitaip, nei pateikiama įraše. P. Flaherty buvo suimtas ne todėl, kad neva „demaskavo Billą Gatesą“, o todėl, kad nevykdė prašymo palikti salę.

Melaginga žinutė

Kaip teigiama žiniasklaidoje, kasmetiniame kompanijos „Berkshire Hathaway“ investuotojų sutikime, P. Flaherty ėmė elgtis neadekvačiai – kaltinio B. Gatesą pedofilija (ryšium su Jeffrey Epstein), o Warreną Buffetą – skatinant „woke“ politiką. O savo pareiškimų pabaigoje, bandė inicijuoti W. Buffeto išmetimą iš įmonės vadovo kėdės, tačiau toks P. Flaherty bandymas žlugo.

Kiekvienais metais tūkstančiai investuotojų susirenka į metinį akcininkų susirinkimą Omahoje, Nebraskoje, JAV. Šis susitikimas dar pramintas „Kapitalistų Vudstoku“. Tai taip pat yra proga visiems investuotojams kreiptis į kompanijos vadovą, siūlyti pakeitimus, kur įmonė turėtų investuoti. Būtent taip pasisakyti progą gavo ir P. Flaherty.

Susirinkusieji P. Flaherty bandė nutraukti jau tada, kai jis pradėjo naudoti žeminančius seksistinius pareiškimus, tačiau į mikrofoną pasakė, kad „niekas jo necenzūruos“. Nepaisant to, W. Buffetas leido kalbėti, jei tilps į 3 min., kaip ir kiti. Kadangi P. Flaherty toliau kalbėjo ne apie kompanijos investicijas, netrukus susirinkusieji jau neišlaikė ir sureagavo, pradėjo nušvilpinėti P. Flaherty, rėkti, kad „reikia jam išjungti mikrofoną“.

P. Flaherty buvo suimtas už neteisėtą įsilaužimą po to, kai atsisakė išeiti. Paleistas už 2500 JAV dolerių užstatą. Remiantis „Vice“ duomenimis, jis stos prieš teismą gegužės 22 d.

Po to, kai P. Flaherty buvo pašalintas, W. Buffetas patvirtino, kad asmeniškai rėmė „Bill and Melinda Gates Foundation“. Tiesa, kad B. Gatesas ir seksualinis nusikaltėlis Jeffrey Epstein, kuris buvo kaltinamas nepilnamečių išnaudojimu, buvo draugai. Ką vėliau B. Gatesas pripažino ir gailėjosi. Tačiau nėra jokių įrodymų, kad B. Gatesas dalyvavo nusikalstamose veikose. Taigi P. Flaherty kaltinimai buvo nepagrįsti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją