Melas: „Pfizer“ suklastojo duomenis

„Grupė Kanados gydytojų (...) pateikė įrodymų, paneigiančių beveik visus teiginius, kad ši vakcina yra saugesnė ir kad ja pasiskiepijus sumažėja sergamumas koronavirusu ir jo sukeliamų ligų sunkumas“, – rašoma straipsnyje.

Straipsnyje toliau pasakojama, kad medikų grupė pristatė 40 minučių trukmės vaizdo įrašą ir prie jo pridėtą skaidrių prezentaciją, kurioje „tiksliai paaiškinta, kaip „Pfizer“ suklastojo skaičius ir bandymus, kad jos skiepas būtų greitai patvirtintas“.

Iš tiesų visi įraše apipasakojami teiginiai nėra grįsti įrodymais, tai – spėjimai ir samprotavimai. Niekur nėra realių faktų, kad „Pfizer“ būtų ką nors klastojusi, įmonė nėra paduota į teismą, o jos skiepais pasitiki ir Pasaulinė sveikatos organizacija (PSO), ir pagrindinės Amerikos vaistų bei medicinos institucijos.

Šaltiniai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją