Melas: pandemija yra sufabrikuota

„Nuo pat COVID-19 pandemijos pradžios šiame leidinyje pateikiama daug dokumentų ir įrodymų, kuriais globalistinis elitas naudojasi siekdamas iš esmės pakeisti Vakarų demokratijas taip, kaip niekada negalėtų padaryti įstatymų leidybos būdais“, – taip pradedamas straipsnis.

COVID-19 pandemija – tikra ir ji nėra keičianti demokratiją. Ji – naujos kvėpavimo takų ligos COVID-19, kurią sukelia virusas SARS-CoV-2, pandemija. COVID-19 liga pradėjo plisti 2019 m. gruodžio mėn. Kinijos Hubėjaus provincijos sostinėje Uhane. 2020 m. sausio mėnesį Kinijoje kilo šios ligos epidemija, infekcija ėmė plisti į kitas pasaulio šalis ir tapo pandemija. COVID-19 ligos sukėlėjas yra iki tol nežinotas koronavirusas SARS-CoV-2.

Siekiant apriboti ligos plitimą daugelis šalių ėmėsi plačių visuomeninio ir asmeninio piliečių gyvenimo apribojimų, riboja ar ribojo asmenų judėjimą tarp šalių ar šalių viduje. Pandemija sukėlė pasaulinę ekonominę krizę.

Iš viso iki 2022 m. balandžio 15 d. 226 šalyse ir teritorijose buvo patvirtinta per 503 mln. infekcijos atvejų. Realus susirgimų skaičius galėjo būti gerokai didesnis, visų pirma, gali būti neįskaičiuoti atvejai, kai infekcija pasireiškia lengva forma.

Šaltinis: tam tikros krypties

Straipsnyje toliau perpasakojama istorija apie mokslininkės neva rastus įrodymus apie daugybę blogų skiepų poveikių. Kaip šaltinis nurodomas „The Epoch Times“ portalas.

„The Epoch Times“ yra kraštutinių dešiniųjų tarptautinis kelių kalbų laikraštis ir žiniasklaidos įmonė, susijusi su Falun Gong naujuoju religiniu judėjimu. Jie dar vadinami „Trumpo laikraščiu“ – dėl savo agresyviai reiškiamų dešiniųjų pažiūrų.

Nepatikrinami teiginiai: gauta daug blogų pranešimų apie vakcinas

Aptariamas aparatas, į kurį ateina žinutės apie blogas vakcinų reakcijas. Neva, mokslininkė, tyrusi tą aparatą, pastebėjo kur kas daugiau pranešimų apie blogą savijautą ar net mirtį, prasidėjus vakcinacijai nuo COVID-19.

Tiesa ta, kad net pačiame nurodytame šaltinyje minima, kad tokia mašina nėra patikima – aparatas, skaičiuojantis reakcijas, gali priskaičiuoti ir netikras reakcijas, įvairius paspaudimus, nėra būdų objektyviai įvertinti ar net patikrintį į jį keliaujančių žinučių. Be to, net jeigu būtų galima patikrinti, ar žinutės buvo tikros, jokia konkreti vakcina nėra įvardyta.

Išvada: mokslininkai nenuslėpė jokių duomenų apie blogą skiepų nuo COVID-19 poveikį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją