Melas: skiepai padidina vaikų mirtingumą

„Skiepytieji COVID-19 vakcina patyrė 54 kartus didesnį mirtingumą, palyginti su neskiepytaisiais“, – rašoma straipsnyje. Autoriai teigia, neva statistikos duomenų bazėje pateikiama atskira vaikų mirtis vertinanti lentelėje, kurioje – siaubingi duomenys. Neva, vaikų mirtingumas po vakcinų nuo COVID-19 drastiškai išauga. Iš tiesų tiksliai tokios lentelės, apie kokią kalbama portale, statistikos duomenų bazėje net nėra. Vienintelė lentelė, kurioje minimi ir vaikai, rodo priešingus duomenis.

Tais duomenimis, 10-39 metų amžiaus žmonių (vadinasi, ir vaikų nuo 10 iki 18 metų amžiaus) grupėje pasiskiepijus dvejomis dozėmis mirtingumas tik sumažėjo.

Melas: skiepai nepadeda

„Atliekant COVID tyrimus taip pat niekada nebuvo gauta įrodymų, kad vakcinos gali sustabdyti infekcijos plitimą ir perdavimą arba sumažinti hospitalizaciją“, – rašoma straipsnyje. Tai irgi yra melas.

Vakcinos didina imunitetą ir tris kartus sumažina riziką užsikrėsti koronavirusu. Jau užsikrėtus, paprastai sergama lengviau nei nevakcinuotiems žmonėms. Medikų teigimu, vakcinos sumažina hospitalizacijos riziką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės