Melas: vakcinos kenkia vaisingumui

Viename straipsnyje („Paranormal“) rašoma, kad vakcinos pakeičia menstruacijų ciklą.

„Kovido vakcina paskiepytos moterys pranešė, kad tarp jų ciklų atsirado dėmių, sutrumpėjo ciklai ir pailgėjo ciklai. Tačiau visi, kurie kalbėjo apie ryšį tarp „Covid“ vakcinos ir menstruacijų sutrikimų ir vaisingumo problemų, buvo vadinami sąmokslo teoretikais“, – pasakojama straipsnyje.

Iš tiesų minimas tyrimas parodė, kad vakcinacija gali iki vienos paros pavėlinti menstruacijų laiką ir įtakos menstruacijoms ar vaisingumui tas neturi.

Melas: atskleidė naujus rodiklius

„Karinės medicinos informatoriai atskleidė, kad po COVID vakcinų 2021 m. smarkiai išaugo persileidimų, apsigimimų ir nevaisingumo rodikliai“, – rašoma kitame straipsnyje („Laisvas laikraštis“). Iš tiesų tokio dalyko kaip „karinės medicinos informatoriai“ nėra.

„Kartu su 300 proc. išaugusiu persileidimų skaičiumi, 150 proc. išaugo ir apsigimimų skaičius. Vyrai, jei norite, kad jums nieko nesisektų, matėme, kad 2100 m. vyrų nevaisingumo vidurkis šoktelėjo iki 7551. Tai 350 proc. daugiau. Moterų nevaisingumas padidėjo 471 proc.“, – toliau cituojama „alternatyvioji spauda“. Tokių skaičių bei tyrimų nėra buvę, jie laužti iš piršto. Niekas nėra paskelbęs panašių duomenų, o tyrimo, vienijančio apsigimimus ir persileidimus, iš viso nėra.

Melas: vakcina sukelia vaisiaus mirtį

„VAERS sistemoje buvo pranešta apie 3389 vaisiaus mirtis po eksperimentinės COVID-19 vakcinos“, – rašoma straipsnyje. VAERS – tai sistema, kurioje registruojami vakcinų poveikiai. Joje nėra duomenų apie vaisių mirtis po COVID-19 vakcinos. Šis teiginys – absoliutus melas. Melagienų kūrėjai jau seniau įvairius neegzistuojančius tyrimus apie mirtis ir vakcinų žalą bandė priskirti VAERS sistemai. Visi jie buvo paneigti faktų tikrintojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės