Šis asmuo neigia viską, kas buvo įrodyta su koronaviruso iššūkiais dirbančių mokslininkų bei Pasaulio sveikatos organizacijos. Tačiau jis turi nemažai besidominčių jo konspiracijos teorija. Ją skleidžia ir portalas „Laisvas laikraštis“.

Melas: advokatas demaskuoja nusikaltimus

Straipsnyje „Advokatas Reineris Fuellmichas apie Niurnbergą 2.0: Teisingumas ateis ne per teismus, o žmonėms sukilus“ teigiama, kad daktaras R. Fuellmichas demaskuoja nusikaltimus žmonijai. Iš tiesų jis abejoja COVID-19 pandemijos ir PGR testų, kaip priemonių diagnozuoti COVID-19, egzistavimu ir planuoja pateikti ieškinį teismui. Jo ieškinys iki šiol nepasiekė nė vieno teismo.

Šis Vokietijoje ir Kanadoje dirbantis advokatas ne kartą melavo apie savo veiksmus. Jis teigė, kad Kanados Aukščiausiasis Teismas priėmė jo iškeltą nusikaltimų žmoniškumui bylą. Kanados teismai tai neigia.

Melas: koronaviruso melų atskleidimas bus Niurnbergas 2

„Mes planuojame surengti ir vykdyti tarptautinį teismo procesą, kuriame dalyvaus gal 40 teisininkų. Tai bus tikras teisminis procesas“, – žada R. Fuellmichas. Straipsnyje jo pastangas ir žadamą teismo procesą vadina Niurnbergu 2.

Niurnbergo teismas – Antrojo pasaulinio karo nusikaltėlių teismas. 1945 m. lapkričio 20 d. Niurnbergo miesto Teisingumo rūmuose įvyko pirmasis Tarptautinio karo tribunolo posėdis. Pagrindinė kaltinimų medžiaga buvo atrinkta iš Vokietijos vyriausybės karinės, diplomatinės ir ekonominės dokumentacijos. Renkant įrodymus apie nusikaltimus žmogiškumui, buvo pasitelkta ir vaizdinė medžiaga iš nacių koncentracijos stovyklų (Buchenvaldo, Osvencimo), pateikiami išgyvenusių liudininkų parodymai. Šiame teismo procese kaip karo nusikaltėliai buvo nuteisti 24 buvusios nacių Vokietijos vadovai ir pripažintos nusikalstamomis svarbiausios nacių organizacijos.

Negalima lyginti pavienių organizacijų bandymo, neturint realių įrodymų, paduoti į teismą Pasaulio sveikatos organizacijos bei šalių vyriausybių su karo nusikaltimų teismu. Taip pat netikslinga pandemiją lyginti su karo nusikaltimais. 2020 m. sausio mėnesį Kinijoje kilo šios ligos epidemija, infekcija ėmė plisti į kitas pasaulio šalis ir tapo pandemija. COVID-19 ligos sukėlėjas yra iki tol nežinotas koronavirusas SARS-CoV-2. Siekiant apriboti ligos plitimą daugelis šalių ėmėsi plačių visuomeninio ir asmeninio piliečių gyvenimo apribojimų, riboja ar ribojo asmenų judėjimą tarp šalių ar šalių viduje. Gyventojai raginami skiepytis. O Antrojo pasaulinio karo metu vykdytas genocidas buvo inicijuotas Vokietijos valdžios, nužudyta apie 6 mln. žydų.

  • Šaltiniai
  • https://lt.wikipedia.org/wiki/Niurnbergo_karo_nusikaltim%C5%B3_tribunolas
  • https://www.vle.lt/straipsnis/niurnbergo-procesas/
  • https://www.poynter.org/?ifcn_misinformation=the-supreme-court-of-canada-accepted-the-crimes-against-humanity-case-brought-by-dr-reiner-fuellmich-robert-f-kennedy-jr-and-dolores-cahill-for-actions-taken-during-the-pandemic
  • https://www.wiki.ng/en/wiki/dr-reiner-fuellmich-biography-wiki-social-media-insight-on-his-wikipedia-wife-and-family-618292
  • https://www.poynter.org/?ifcn_misinformation=corona-fraud-has-been-uncovered-and-its-organizers-will-now-face-an-international-tribunal
  • https://lt.wikipedia.org/wiki/COVID-19_pandemija
  • https://www.bernardinai.lt/2011-09-23-20-klausimu-ir-atsakymu-apie-holokausta/
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)