Vyras patalpintas įrašas yra labai ilgas, tad „Delfi melo detektorius“ patikrins tik dalį jo teiginių. „Vakcinose aids, nevaisingumas, programa keicianti zmogaus dnr, kur pats organizmas gali kovoti su savimi. Australijoje visi patikryti po vakcinos turi teigiama aids, virusas sukels daug veziu, ir tai pasimatys po keliu metu. Autoimunines ligos. Jose lasteles apsvieciantis liuceferinas, nuo zodzio liuciferis, ivedami kristalai. Liuciferinas turi jusu paso duomenis, ir jumyse esanti medziaga rodys jusu buvimo vieta, jau dabar tai isbandoma afrikoje, kur su vakcina zmones gauna individualu numeri, ten sekama sirdies plakimas, cukraus kiekis , netgi jo mintys .ar jis meluoja ar ne. Ir visa ta info siunciama i kompiuteri ,kur dirbtinas intelektas seka zmones ju zodzius ir net mintis“, – teigiama įraše, kalba neredaguota.

Melaginga informacija

Visa tai – melas.

Melas

Tai, kad neva COVID-19 vakcinos keičia žmogaus DNR, „Melo detektorius“ jau ne kartą paneigė. Apie tai galite plačiau pasiskaityti ČIA.

Pagrindinis teiginys, kurį verta patikrinti, yra tai, kad neva žmonės Australijoje po vakcinos nuo COVID-19 gavimo ima sirgti AIDS. Šis melagingas teiginys atsirado iškraipius informaciją.

Kaip praneša BBC, Australijos mokslininkai taip pat bandė sukurti vakciną nuo COVID-19. Australijos vyriausybė jau buvo pasiryžusi pirkti „UQ/CSL“ sukurtą vakciną, tačiau paaiškėjo, kad laboratorinių tyrimų metu kai kuriems paskiepytiems asmenims susidarė antikūnai ne tik nuo COVID-19, bet ir ŽIV. Tyrimai parodė, kad žmonės neserga AIDS, yra visiškai sveiki, bet vakcina paskatino antikūnų gamybą.

Australija viliasi, kad jos mokslininkų kurta vakcina, jau ištaisius šią klaidą, bus tinkama naudojimui.

Remiantis šia visa informacija galima teigti, kad įrašas – melagiena.

Šaltiniai:

  • https://www.bbc.com/news/world-australia-55269381
  • https://www.delfi.lt/news/melo-detektorius/melas/pazere-melagingu-teiginiu-apie-vakcinas-nuo-covid-19-aiskina-kad-tai-neva-genoterapine-injekcija.d?id=87333017
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)