Tokia melagiena jau kurį laiką dalinasi žmonės iš įvairių pasaulių valstybių. „Slovakijos ligoninėje atliktų COVID PGR tyrimų lazdelių analizė patvirtina, kad tai pasaulinio masto, apgalvotas ir kruopščiai parengtas projektas!
Bratislavos ligoninės darbuotojai atliko tyrimą dėl PGR testų lazdelių. Jie padarė išvadą, kad testai su vatos tamponais, kurie įkišami per nosį iki pat smegenų, yra skirti implantuoti jūsų organizmui DARPA hidrogelio( nanotechnologija). Analizė atlikta 2020 m. lapkričio-2021 m. kovo mėnesiais, naudojant tiriamųjų tamponų rinkinius: SD Biosensor", "Abbott" ir "Nadal“, – soc. tinkle „Facebook“ rašo viena lietuvė, kalba neredaguota. Taip pat moteris dalinasi neva ir nuorodą į „tyrimą“.

Visgi visi moters išsakyti teiginiai yra melagiena.

Melaginga informacija

Melas


Šią melagieną platina neva tai spiritualinė bendruomenė. Jos puslapyje yra patalpintas neva tai Bratislavos ligoninės ataskaita su „įrodymais“. Tačiau šis dokumentas akivaizdžiai yra netikras, o ir internete platinama informacija apie šią sąmokslo teoriją galų gale vis tiek nuveda į minėtos bendruomenės puslapį.

„Iš šios informacijos aišku, kad vatos tamponėliai yra nusikalstama gyventojų genocido priemonė
Slovakijoje. Tai pasaulinis, apgalvotas ir kruopščiai parengtas veiksmas“, – teigiama anglų kalba parengtoje „ataskaitoje“. Visi šie teiginiai yra melagiena. Nėra jokių duomenų iš Slovakijos apie tokį „atradimą“.

Galima bandyti spėti, kad ši melagiena gimė iš naujienos, kad JAV kariuomenės finansuotas tyrimas padėjo sukurti sensorių, kuris gali aptikti COVID-19 ligą. Sensorius yra ryžių grūdo dydžio ir yra pagamintas iš hidrogelio, tačiau tai nėra jokia mikroschema. Šis sensorius buvo pradėtas kurti dar 2016 metais. Jo tikslas – realiu laiku sekti kareivių sveikatą, kai jie yra pavojingose zonose. Dabar mokslininkai bando šį sensorių pritaikyti ir COVID-19 ankstyvam aptikimui žmogaus organizme.

Tikėta, kad iš šios naujienos ir buvo padaryta melagiena, kad neva kažkokia nanotechnologija iš hidrogelio yra implantuojama žmonėms PGR testo atlikimo metu. Tokia melagiena įsipaišo į didesnę sąmokslo teoriją, kad neva COVID-19 pandemija buvo sukurta specialiai, ja siekiama kontroliuoti žmones ar mažinti žmonijos populiaciją. Tokius ir panašius teiginisu Delfi jau ne kartą paneigė.

Remiantis pateikta informacija, galia teigti, kad moters pasidalintas įrašas apie neva slovakų atrastą „genocidą“ yra melagiena.

Šaltiniai:


https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2021/04/22/fact-check-post-botches-details-implant-detecting-covid-19/7299081002/

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)