Publikacijoje laisvaslaikrastis.lt rašoma [kalba netaisyta, – aut. past.]:

„Britų spauda praneša, kad didysis žmonijos mokytojas ir kovotojas su pandemija Billas Gatesas kartu su garsiausiu visų laikų pedofilu Jeffrey Epšteinu dar 2013 m. skrido vadinamuoju „Lolita Express“ lėktuvu į salą, kurioje vykdavo orgijos su nepilnametėmis mergaitėmis. Kai šie dalykai iškilo į viešumą, Bill Gates žmona Melinda ėmė tartis su skyrybų advokatais – apie Gatesų skyrybas paskelbta visa neseniai, tačiau, matyt, tai ir yra tikroji priežastis, kodėl Bill Gates žmona nutarė skirtis su didžiuoju pandemijos specialistu. Billas Gatesas iš Niu Džersio Teterboro oro uosto į Palm Byčą skrido 2013 m. Kovo 1 d. kartu su Jeffrey Epsteinu, kuris 2019 m. buvo rastas pakartas savo kalėjimo kameroje. Kai su Bill Gates skrido į malonumu salą, Epšteinas buvo ką tik paleistas iš kalėjimo, kur praleido ketverius metus, kai buvo pripažintas kaltu dėl dviejų kaltinimų dėl nepilnamečių iki 18 metų amžiaus pareiškimų dėl sekso su jomis.“.

Klaidinanti žinutė

Melaginga informacija

Nors B. Gatesas ir J. Epsteinas buvo susitikę keletą kartų, nėra jokių įrodymų, kad B. Gatesas dalyvaudavo nepilnamečių orgijose. Dar praėjusiais metais internete pradėjo plisti skrydžių informacija, kuri neva patvirtina, kad B. Gatesas keliavo į salą, kurioje buvo rengiamos tos orgijos.

Po arešto 2019 m. liepos 6 d. J. Epsteinas nepripažino savo kaltės dėl seksualinių nusikaltimų prieš nepilnametes mergaites. 2019 m. rugpjūčio 10 d. J. Epsteinas buvo rastas negyvas savo kalėjimo kameroje. Privatūs lėktuvai, kuriuos jis naudojo keliaudamas į savo salą Karibuose, žiniasklaidoje buvo vadinami „Lolitos ekspresu“.

2019 m. „New York Times“ paskelbė, kad pilotai, kurie skraidino J. Epsteino lėktuvus, paskelbė skrydžių žurnalų informaciją, kurioje buvo ir keleivių vardai. Tarp jų buvo B. Gateso vardas – jis 2013 m. kovo 1 d. privačiu lėktuvu keliavo iš Naujojo Džersio į Floridą, o ne į minėtą salą Karibuose, kurioje vykdavo orgijos su nepilnametėmis.

Tiek pats B. Gatesas, tiek jo atstovai jau ne kartą yra viešai kalbėję apie jo ir J. Epsteino bendradarbiavimą. B. Gatesas pripažino, kad smerkia J. Epsteino veiksmus ir labai gailisi, kad su juo kada nors bendravo.

Taigi, turint mintyje tai, kad nėra jokių įrodymų apie B. Gateso keliones į J. Epsteino salą, „Melo detektorius“ konstatuoja, kad laisvaslaikrastis.lt skleidžia melagingą informaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)