„Sveiki, draugai, dalyvaujantys visame šitame valstybiniame cirke su vakcinomis, su nuodijimu žmonių, su utilizavimu pensininkų. Mano nuomone vyksta totali nusikalstama veikla visuomenės atžvilgiu. Dabar pats didžiausias esminis klausimas, kodėl paskiepytieji neturi antikūnų COVID-19. Dabar ne vienas žmogus darėsi kraujo tyrimą, darėsi antikūnų testus. Nu nėra. Įsivaizduojat? Nėra antikūnų po skiepo“, – aiškina A. Lobovas.

Melaginga informacija

Jis taip pat melagingai teigia, kad COVID-19 ligą sukeliantis virusas yra „vienas lengviausių per paskutinius 15 metų“. A. Lobovas ir toliau skiepus vadina nuodais ir taip pat kartoja paneigtą melagieną, kad visi pasiskiepiję mirs po 2 metų.

Melas

Pradėkime jau nuo paneigtos melagienos, kad neva visi pasiskiepiję nuo COVID-19 mirs po 2 metų.

Feisbuke paviešinti gąsdinimai dėl COVID-19 skiepų, kuriuos, esą, išsakė pats Michaelas Yeadonas – buvęs „Pfizer“ mokslinis tyrėjas ir viceprezidentas. Žinutėje teigiama, kad pasiskiepijusius bent viena COVID-19 vakcinos doze išgelbėti jau per vėlu – visi šie žmonės mirs arba iš karto arba gyvens, geriausiu atveju, dar 2–3 metus. Pasak žinutės autorių, tokiu būdu siekiama išnaikinti didžiąją dalį žmonijos.

Šią melagieną Delfi „Melo detektorius“ jau paneigė. Apie tai daugiau galite sužinoti ČIA.

Taip pat A. Lobovą stebina faktas, kad po skiepo gali nesusidaryti antikūnai. Kaip Delfi teigė Nacionalinio vėžio instituto onkoimunologas dr. Marius Strioga, antikūnų nebuvimas nereiškia, kad nėra imuninio atsako. „Kaip organizme atsiranda antikūnai? Patekus virusui, jo baltymus atpažįsta B limfocitai, kurie virsta plazminėmis ląstelėmis, gaminančiomis antikūnus. Jei šios ląstelės neilgaamžės, jos išnyksta ir antikūnų nėra. Bet atminties B limfocitai išlieka. Ir pakartotinai užsikrėtus virusu, jie labai staigiai sugebės virsti plazminėmis ląstelėmis ir atsiras vėl antikūnai. Beje, naujausi tyrimai rodo, kad atminties B limfocitai išlieka ir po pusės metų, be to, jų netgi padaugėja.

Taip pat vis daugiau duomenų rodo, kad svarbesni yra netgi T limfocitai, o ne antikūnai. Izraelyje yra pateikta rekomendacija išvis atsisakyti antikūnų testo, o sukurti testą, įvertinantį T limfocitų atsaką į koronavirusą (toks testas jau kuriamas, jo principas panašus į jau esančių testų, leidžiančių įvertinti imuninį atsaką į tuberkuliozės mikobakterijas ir diagnozuoti latentinę tuberkuliozę). Nepritarčiau tam, kad visiškai reikėtų atsisakyti antikūnų tyrimo, manau, reikėtų tirti ir antikūnus, ir T limfocitus. Tada vaizdas būtų visai kitoks, kur kas pilnesnis“, – paaiškina imunologas.

Tad jei pasiskiepijus nuo COVID-19 jums nesusidarė antikūnų – nėra ko baimintis, tai tikrai nereiškia, kad neturi imuniteto viruso sukeliamai ligai.

A. Lobovo sąmokslo teorijas, kad skiepai yra nuodai, „Melo detektorius“ yra ne kartą paneigęs. Apie tai galite daugiau pasikaityti ČIA ir ČIA.

Šaltiniai:

  • https://www.delfi.lt/sveikata/sveikatos-naujienos/imunologas-trumpai-ir-paprastai-atsake-i-dazniausiai-kylancius-klausimus-del-covid-19-vakcinu.d?id=86422033
  • https://www.delfi.lt/news/melo-detektorius/melas/patikejo-melu-buvusio-pfizer-darbuotojo-fantazijos-apie-vakcinas-primena-siaubo-filmo-siuzeta.d?id=86952683
  • https://www.delfi.lt/mokslas/mokslas/lobovo-melas-kuriuo-tiki-lietuviai-sako-kad-skiepai-yra-mirties-ir-ligu-kokteilis-ir-nuo-ju-ginsis.d?id=86025123
  • https://www.delfi.lt/mokslas/mokslas/lobovas-ir-toliau-platina-melaginga-informacija-apie-vakcinas-praso-zmoniu-nesiskiepyti.d?id=86305563
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)