„Ne pelno organizacijos „Children’s Health Defense“ ir „Environmental Health Trust“ pareiškė ieškinius Federalinei ryšių komisijai (FCC), kaltindami pastarąją nepagrįstai atmetus 1700 paraiškų su įrodymais, patvirtinančiais spinduliuotės ryšį su ląstelių pažeidimais, DNR pažeidimais, nevaisingumu, kancerogeniškumu, kognityvinės funkcijos sutrikimais ir širdies bei kraujagyslių veiklos sutrikimais“, rašoma gojauskelias.lt.

Organizacija „Children's Health Defense“ puikiai žinoma JAV dėl prieš skiepus nukreiptos propagandos. Jų teiginiai prieštarauja mokslo surinktoms žinioms apie skiepus ir jų veikimą. Be to, organizacijos lyderiai teigia, kad slaptas elitas, tarp kurių yra Billas Gatesas, siekia užvaldyti pasaulį.

„Children's Health Defense“ jau yra atstovavę tėvus, kurie atsisakė skiepyti savo vaikus, tačiau ieškinius teismuose pralaimėjo. Organizacijos vadovas Robert F Kennedy Jr visai neseniai buvo visam laikui pašalintas iš „Insagram“, nes nuolat skleidė melagingą informaciją ir sąmokslo teorijas.

„The Environmental Health Trust“ žinoma dėl nuolat skleidžiamų nuomonių apie mobiliųjų telefonų žalą žmonėms. Jie naudoja bet kokius tyrimus – svarbu, kad nors kiek atitiktų jų pažiūras. Įkūrėja ir prezidentė – amerikiečių epidemiologė Devra Davis. Ji medikų ir mokslininkų aršiai kritikuojama už tai, kad hiperbolizuoja duomenis, kuriuos paima iš nepatikimų šaltinių ar tyrimų, kurių rezultatai buvo paneigti. Teigiama, kad D. Deivis teiginiai dažnai net prasilenkia su elementariomis fizikos žiniomis.

Šios dvi organizacijos kreipėsi Federalinę ryšių komisiją (FCC), neva šie ignoravo įrodymus apie bevielių technologijų ir 5G žalos žmogaus organizmui. Tam pateikiama 1700 paraiškų. Tačiau pats kreipimosi faktas neįrodo jo pagrįstumo ar išvardintų teiginių apie bevielių technologijų žalą.

Straipsnyje taip pat rašome, kad į FCC su prašymais persvarstyti normas kreipėsi mokslininkai, mokslo organizacijos ir medikai. Tačiau tai – klaidinanti informacija, nes:

  • Viena iš minimų organizacijų yra „Bioinitiative Report“. Tai – ataskaita apie bevielių technologijų įtaką žmogaus sveikatai. Nors ataskaitoje teigiama, kad jos autoriai yra mokslininkai ir medikai, jos duomenys nebuvo recenzuoti. Įvairios sveikatos ir mokslo organizacijos (kaip Europos Komisija ar Nyderlandų sveikatos taryba) po analizės nusprendė, kad ataskaitoje pateikiama informacija yra nepagrįsta.
  • Nurodyta, kad kreipėsi ir gydytojai, tačiau, iš pateiktos nuorodos, jie – osteopatas, du šeimos gydytojai, naturopatas, otolaringologas ir ortopedas. Kitaip tariant, nei vieno specialisto, kuris galėtų pateikti ekspertinę nuomonę apie 5G ar jo įtaką žmogaus organizmui, taip pat – nei vieno, kuris būtų atlikęs su tuo susijusius tyrimus.

Taigi, remiantis aukščiau išvardinta informacija, galima teigti, kad gojauskelias.lt straipsnio vertime, paimtame iš hildrenshealthdefense.org, yra pateikiama šališka ir mokslinių žinių neatitinkanti bei klaidinanti informacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)