„Virtuvėje pas pauliusweets" projekte yra kuriami kulinariniai videoreceptai, kur maisto tinklaraštininkai gamina gardžius, greitai paruošiamus receptus bei jais dalijasi su DELFI Maistas skaitytojais.
Reikės:
- skardinės konservuotų avinžirnių;
- geros saujos datulių;
- saujos mėgstamų riešutų;
- 2 kiaušinių;
- pusės skardinės kokosų kremo (arba riebesnio kokosų pieno);
- 4-5 v.š. kakavos miltelių;
- 5-6 v.š. agavų sirupo;
- 1 a.š. kepimo miltelių;
- žiupsnelio druskos.
- uogų puošimui.
Gaminimo eiga:
Visus išvardintus ingredientus, išskyrus riešutus dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės. Riešutus šiek tiek susmulkiname. Į keksų kepimo formą dedame keksų popieriukus, pilame gautą masę, ant viršaus barstome smulkintus riešutus, šauname į orkaitę, įkaitintą iki 175 laipsnių ir kepame apie 25-30 minučių. Patikrinus mediniu pagaliuku, jis turėtų būti beveik sausas. Išėmus keksus iš orkaitės leidžiame jiems pilnai atvėsti. Puošiame mėgstamomis uogomis.