Pudingo recepte esančiuose maca šaknies milteliuose gausu įvairiausių maistinių medžiagų, tokių kaip baltymai ir ląsteliena, vitamino B, C ir E bei mineralinių medžiagų, įskaitant geležį, varį, cinką, sierą, seleną, magnį bei fosforą.

Reikės:

1 stiklinės augalinio pieno (kokosų, migdolų, sojos ar kt.)

3–4 v. š. čija sėklų

pusės mango

1 a. š. maca miltelių

1 a. š. agavų arba klevų sirupo

riešutų, sėklų – jei norisi

Augalinį pieną sumaišykite su agavų arba klevų sirupu, suberkite čija sėklas ir išmaišykite. Palaukite 10 min., tada dar kartą išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą nakčiai.
Ryte nulupkite mangą, išpjaukite jo minkštimą ir kartu su maca milteliais sutrinkite iki tyrelės.
Pilkite mango tyrelę ant čija pudingo, pagardinkite norimais riešutais, kokosų drožlėmis, sėklomis ar vaisiais.

Skanaus !