Ingredientai:
4 citrinos ir vienos citrinos žievelė,
2 želatinos lapeliai,
100 g minkštos pačios liesiausios varškės,
2 šaukštai kristalizuotos stevijos,
2 kiaušinių baltymai,
žiupsnelis druskos.
Kaip gaminti:
* Išspauskite iš keturių citrinų sultis, nutarkuokite vienos citrinos žievelę.
* Želatinos lapelius kelioms minutėms įdėkite į lėkštę su šaltu vandeniu, kad išbrinktų, paskui nupilkite nuo jų vandenį.
Nedideliame puode pakaitinkite citrinų sultis, sudėkite želatiną, varškę ir steviją.
* Baltymus išplakite iki tirštų putų, įdėkite žiupsnelį druskos, tada sumaišykite abu mišinius.
* Supilkite gautą masę į silikono formelę ir mažiausiai dviem valandoms įdėkite į šaldytuvą.
* Gardus Dukano desertas pagamintas!