Atsiųstame pranešime pateikiama 10 puikių kokteilių receptų, kurie suteiks jūsų odai natūralaus spindesio.

1. Mango kokteilis

Kokteiliui reikės mango vaisiaus, avokado, šiek tiek lieso jogurto, 1 arbatinio šaukštelio šviežiai spaustų žaliosios citrinos sulčių, apie 6 ledo kubelių ir mango sulčių.

2. Itin žalias kokteilis

Žaliam kokteiliui reikia turėti špinatų, salierų, mėtų lapelių, mango kubelių, šaltų ir šviežių apelsinų sulčių bei trupučio petražolių.

Žaliasis kokteilis

3. Imbiero kokteilis

Šio kokteilio pagrindas – melionas. Šalia jo sutrinkite tarkuotą šviežią imbierą, keletą šaukštų graikiško jogurto ir ledo kubelių.

4. Vitamino C kokteilis

Į šį labai sveiką kokteilį reikia įdėti du kivius, kalendros lapelių, salierų, įpilti šviežių apelsinų sulčių ir įdėti kelis ledo kubelius.

Kivių kokteilis

5. Ananaso ir agurkų kokteilis

Šiam neįprastam deriniui reikės pusės obuolio, apie trečdalio ananaso ir didelio agurko.

6. Morkų, petražolių ir špinatų kokteilis

Kokteiliui reikalingos keturios vidutinio dydžio morkos, sauja špinatų, sauja petražolių ir pusė didelio obuolio.

7. Apelsinų ir burokėlių kokteilis

Apelsinų ir burokėlių kokteiliui reikės nedidelio burokėlio, granatų vaisiaus, apelsino ir poros kopūstų lapų.

Burokėlių ir apelsinų kokteilis

8. Daržovių kokteilis

Kokteilį sudaro kopūstų lapai, sauja petražolių, saliero kotas, morka, pusė saldžiosios paprikos, vienas pomidoras ir sauja brokolių.

9. Obuolių ir morkų kokteilis

Virtuvėje reikia turėti vos kelis ingredientus. Keturias vidutinio dydžio morkas, pusę didelio obuolio ir griežinėlio imbiero. Visa tai sutrynę ir įpylę šlakelį vandens galėsite skanauti puikų kokteilį.

Morkų ir obuolių kokteilis

10. Kopūstų ir burokėlių kokteilis

Paskutiniajam kokteiliui prireiks šiek tiek daugiau sudedamųjų dalių. Plaktuve sumaišykite žalią burokėlį, vieną morką, agurką, apelsiną, pusę žaliosios citrinos, imbiero gabalėlį ir pusę nedidelio raudonojo kopūsto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)