Produktai:

70 g moliūgų sėklų
20 g spragintų rudųjų ryžių arba bolivinės balandos
50 g migdolų
80 g datulių
1/2 šaukštelio maltos ciberžolės
1/2 šaukštelio cinamono
1 kupinas šaukštelis kakavos miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1/2 šaukštelio medaus
1 apelsinas

Kaip gaminti:

1.Trintuvu sutrinkite 40 g moliūgų sėklų, tada išberkite į lėkštę.
2. Likusias moliūgų sėklas sutrinkite trintuvu kartu su spragintais ryžiais arba bolivine balanda, migdolais ir datulėmis (pirma išimkite kauliukus).
3. Ciberžolės miltelius sumaišykite su cinamonu, kakavos milteliais ir žiupsneliu jūros druskos.
4. Viską sumaišykite, pertrinkite trintuvu, tada sudėkite medų, vanilės ekstraktą, supilkite pusės apelsino sultis.
5. Pertrinkite masę trintuvu, galite įpilti daugiau apelsino sulčių, jei norisi. Nepatingėkite sutrinti masės trintuvu iki kuo vientisesnės konsistencijos.
6. Tada šlapiomis rankomis suformuokite 24 rutuliukus, pavoliokite juos maltų moliūgų miltuose.
7. Rutuliukai sandariame inde šaldytuve gali išbūti dvi savaites.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)